hits

Når du blir et intetkjønn ingen vil ha!

Skjønhaug 28. november 1992Kjære Håvard,


Var i hallen i dag, og det var Gilbert og Tobias óg. Men jeg var opptatt av Gilbert i hallen i dag, ikke Tobias. Jeg prata om Silje til Tobias, og han virka ikke oppgitt over det heller!

Så, når foreldrene til Bente og Silje endelig dro hjemmefra, tok det ca. en halvtime før Tobias og Gilbert kom. Alice Lone kom litt før. 

Gilbert er IKKE interessert i meg!    

Det sa han sjølv i dag! Ikke rett ut, men han sa at han ikke var interessert i noen.

Silje og Tobias er sammen!

Etter at T&G kom, strømma det på med folk, men til slutt var det bare jeg og Gilbert, Silje og Tobias igjen. Silje&Tobias rota nesten hele tida, så Gilbert og jeg, vi prata. Laga historier basert på middlarver. S&T lo og lo og skalla tenner. Jeg ble faktisk sjalu på Silje.

Nobody wants it, just face it!

Jeg fikk et glass "Peach Canay" (vin) av faren til S&B når de kom hjem. Nå er klokken snart 7.30 på morgenen!

 


Noen flere som får litt sånn brekningsfornemmelser nå?


Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv