hits

Enter Sandman

Skjønhaug 4. desember 1992

 

Kjære Håvard...

Idag har det vært en utrolig dag. Skolen var ganske vanlig, med det vil jo si kjedelig. Etter skolen tok jeg en soltime, og så så jeg på Intriger.

Etter en ganske "kjedelig" klubb i dag, gikk jeg, Nora, Bente og Alice Lone en tur. Vi møtte Sondre, Remi og Harald B, som kjørte rundt på moped. Vi stoppa og prata litt og så gikk vi videre. Gjengen, dvs; Tobias, Gilbert, Haavar A, Silje, Elise, Linda og Malene var der, hos Tobias, fra før. Så Sondre kom på mop´en og spurte om vi ville komme inn. Og det ville vi. Men vi skulle ikke ha gjort det.
Jeg kom 3 timer etter jeg skulle hjem, nemlig 0430, ikke 0130!! Og pappa ringte opp og spørte etter meg + at han hadde kjørt rundt i Åsen. 

Så var det selve innholdet denne kvelden. Jeg holdt nesten på å rote med typen til Linda, nemlig Haavar A.
Jeg hadde lagt meg i vannsenga for jeg var så trøtt. Der lå også Sondre, men vi gjorde ingenting asså! Så etter en god stund kom Haavar og, og så sa han:
-Jeg legger meg her jeg, sa`n og slang seg ned ved siden av meg. Vi skulle dele pute, men det ble til at jeg ble liggende på armen hans. 
Han kjærtegna meg litt på skulderen og en gang da jeg så opp, reiste han på hodet óg, så hvis jeg hadde villet kunne jeg ha kysset ham.
Men han er da opptatt!
Etter hvert holdt han ene armen under hodet mitt og oppå skulderen min, og den andre holdt vi i hverandres hender. Så skulle jeg klø ham på ryggen, og da kysset han meg på tommelen.

Jeg har forresten husarrest i morgen. Typisk, for Haavar skal ha fest. Men det er nok det beste ettersom Linda og Haavar er sammen. 

Er glad i Haavar.

Klem Mona

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv