hits

For et salig rot!

 

Skjønhaug 5. desember 1992


Kjære Håvard,

I dag har jeg vært på fest hos Haavar A. Jeg fikk nemlig lov til å være ute til elleve i dag allikevel, så jeg kom hjem kl. 22.45 og spurte om jeg kunne få sove hos Celine. Og det fikk jeg lov til. Utrolig nok!
Linda var en tur nede hos Haavar, og jeg tror at dem rota litt sammen. Men da festen var slutt (mer eller mindre) rota jeg med Haavar. Enda han er sammen med Linda. Jeg har så dårlig samvittighet.
Men jeg angrer ikke at jeg rota med´n. Vi gikk kanskje litt langt. Jeg er så redd han bare er ute etter en ting.

 


Jo flere kokker, jo mer søl? Dette blir visst bare rot...

 

Men jeg ber at han slår opp med Linda.

Kl. 04 dro vi fra Haavar og opp til Celine.

(Skjønhaug 6. desember 1992)

Da hadde han sagt til meg nede hos seg selv at jeg ikke måtte si til noen hva som hendte. Og det var greit for meg. Bare det at Celine så oss, og det gjorde Kirsten óg. Så da vi gikk oppover trodde jeg han ikke ville ha mer med meg å gjøre. Men vi rota da også. 

Jeg lurer på hva Linda kommer til å gjøre. Elise og Gilbert er sammen. Malene og Remi er sammen. Silje og Tobias er sammen, Linda og Haavar er (eh...?) sammen(?). En del par ute og går nå gett!

Da Haavar gikk sa han vi snakkes snart, og så fikk jeg hadet-kos.

Jeg elsker Haavar!

Klem Mona 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv