hits

Samvittighetskvaler, lidelse og jungeltelegrafen.

Skjønhaug 7. desember 1992


Kjære Håvard,

 

Jeg lider... Linda veit ingenting, men de som veit det er:
Silje, Bente, Nora, Madelen, Celine, Kirsten, Bente Margrete, Ina, Agnes, Anna, Lina og muligens Tobias, Gilbert osv.

Gilbert møtte Else på skolen i dag og da spurte han Bente om jeg hadde rota med Haavar, men hu klarte å si nei, uten å le. Gudskjelov. 

Linda hadde jo fått et nytt sugemerke da, og det skjedde etter at han rota med meg. Og i dag møtte jeg og Silje Linda og Malene når vi gikk i hallen.

Linda er kjempeglad i Haavar, for etter at jeg hadde gått, så sa ho til Silje at ho trodde Haavar hadde rota med noen i helga. Silje sa ingenting om meg, men ho sprekker snart, det veit jeg. 

Jeg må skrive til Haavar, jeg er helt nødt til å "prate" med´n. 

Jeg elsker Haavar.

Klem Mona

 

 


                                                                                        lånt av Pixar

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv