Skoletur til Oslo by – Kondomeriet FTW!

 

 

Skjønhaug
16. juni 1992

Kjære Håvard…

I dag har jeg vært på en morsom skoletur til Oslo. Vi tok tog fra Mysen til Oslo S. Når vi kom til byen fant vi møtestedet vårt, og så kunne alle dele seg.

Jeg gikk sammen med Agnes, Bente & Ina, Madelene og Nora. Vi gikk rundt og kjøpte oss klær, etc. Vi møttes 15.30 ved Kontraskjæret utenfor Akershus festning der vi skulle få en 45 minutters omvisning i den gamle slottsborgen. Det var helt nydelig der. Alle de fine kunstverkene!! Praktfullt!

Når vi var på Oslo City ble jeg skikkelig sjuk, og måtte på do. Jeg hadde mista all farge i ansiktet og vært helt på nippet til å svime av. Det avtok heldigvis. 

 


Litt småkvalm og hvit i ansiktet, men bilder måtte vi ha!
“Agnes” var egentlig ikke så hvit altså!

 

Etter omvisningen slo Tyra, Dagfinn og Tobias F følge med oss. Da gikk vi først til Kondomeriet og litt i andre butikker før vi gikk på McDonalds og spiste. Endelig! På veien til Nationaltheateret stoppa vi ofte for å se oss omkring.

Da vi stoppa for å se på no på gata merka jeg plutselig at en svarting kom bort mot meg og til slutt kunne jeg føle`n mot ryggsiden min. Da jeg så hva han holdt på med fikk jeg sjokk. Han dro NED glidelåsen i buksa! Da gikk jeg fort bort til Tyra og spurte om vi skulle gå snart.

 


Sjekk prisene i 92`a! Og det var obligatorisk å kjøpe kondomer – da var man tøff!
 

 


Autentisk kvittering som har tålt tidens tann. (Sjekk dato!) Hvorfor var den dansk? 

 

Følg den shoppinggale uvitende rasisten på facebook!

 

PS. Jeg må innrømme at det gjør vondt å lese de stygge tingene jeg skriver om mennesker i blant. Jeg liker mennesker i alle farger jeg altså! Bare så det er nevnt liksom! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg