Når forelskelsen tar deg til den mørke siden…

 

 

 

Kjære Håvard…

I dag så jeg Gilbert når han venta på bussen til skolen. Ikke vei jeg om han vet at jeg elsker ham, men jeg så på han helt til han dro, og da satt han seg på bussen, først med ryggen til, og så mot meg.
Jeg har vært sammen med Nora, Madelene og Jon-Arne idag! Vi gikk tur i Åssiden. Gilbert bor i nr xxx sa Jon-Arne. Han sa også en ting til som gjorde meg kjempeglad. Han sa at Birger hadde ringt til Else og spurt om sjans for Morten, men da hadde Else sagt at det kunne ho ikke si ja til, for Gilbert var interessert i ho. Men alt han har sagt var at ho var søt!
Jeg glemte selvsagt å se hva mopednummeret hans var. Den sto utenfor huset. Han bor i et kjempefint hus, og jeg kunne se inn på rommet hans, og der var det i hvert fall Doors-plakater. Sindre hadde bursdagsfest i dag, så han var sikkert der. Håper A-L var der så hu kan gi meg en liten rapport. 

 


Sjølvaste Jim!
 

I morgen skal jeg prøve å få til et eksperiment. Det står i litteraturhistorieboka nederst på side 24. «Råd mot forelskelse som ikke blir gjengjeldt. Man skal skrive a.b.a.g.a.p. i høyre hånd, ta hånda til den du elsker, så gjør han din vilje. Så skal man ta han på brystet.» Dette skal skje på en torsdagsaften, og det er i morgen! 
Håper jeg ikke trenger den eller ønsketegnet, men de er jo kjekke å ha.

 


Ønsketegnet er en kjenning for alle som har lest Isfolket…
 


Torsdagskveld er kvelden…
 

 

 

Jeg elsker Gilbert!

Klem & suss, Mona.

 

 

Følg den okkulte tenåringen på Facebook!

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg