Du tror vel at jeg fortsatt elsker deg…

 

 

Skjønhaug
12. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag vinka jeg til deg fordi du vinka til meg. Du tror vel at jeg fortatt elsker deg, men jeg er bare litt glad i deg. Det er Gilbert jeg elsker. Jeg så ham kun før skolen i dag. Da sto de helt inntil der hvor vi pleier å gå! Å kjære Gilbert, kom på klubben i morgen, og – vær glad i meg, elsk meg!

Jeg elsker Gilbert.

Klem, Mona

 


 

 

Skjønhaug
13. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag så jeg ikke Gilbert før skolen, jeg tror han har fri de første timene på tirsdager.

Vel, jeg spilte fotballspill (på klubben) da plutselig Gilbert sto foran meg og spilte på lag med Jon-Arne, tror jeg det var. 
-Jøss, jeg så ikke at du kom inn en gang jeg. 
Han smilte forståelsesfullt flere ganger, og jeg kunne jo bare smile tilbake. 

Jeg prata med Birger, og da spurte jeg etter Gilbert. Han hadde vært i Fredrikstad for akupunktur etter skolen i dag. 
I hele kveld har jeg fulgt etter ham, stakkars gutten min! Silje trodde han skulle til å kysse meg i håret to ganger mot slutten i dag. Han snudde seg mot meg, men jeg prata med Anja Marie K, så han bare snudde seg rundt igjen. Han smilte i alle fall til meg, og vi prata litt. 

Jeg elsker Gilbert!

 


 

 

Skjønhaug 
14. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag har jeg ikke sett Gilbert noen ting! Ikke snurten a`n engang. Alt jeg har sett er mopeden hans! Ha`kke hatt det no` gøy i dag, for som sagt, uten Gil, no fun!

Jeg elsker Gilbert.

Klem Mona

 


 

 

Skjønhaug
15. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag er ganske lik dagen i går! Jeg hater å ikke få se deg, spesielt når jeg vet hvor du er. Prata med Linus i dag. Han ville ikke snakke no` særlig om at Gilbert visste at jeg er interessert eller ikke. Jeg røpa Silje og sa at hu er interessert i Tobias. I dag var Gilbert i Tosebygda og øvde til OD-dagen i morgen. Han skal spille på fest i Rakkestad i morgen. Gruer meg til klubben. Kanskje jeg blir der en kort stund også drar hjem igjen. 

Jeg elsker Gilbert.

Klem Mona

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg