Denne gangen kysset han meg. Rett på…

 

 

Skjønhaug
16. oktober 1992

Kjære Håvard…

Idag har jeg i alle fall sett Gilbert. Jeg tror han så meg også. Men han var ikke på klubben, for han var på OD-fest og spilte der i Rakkestad. Eygunn og Lina var på klubben i dag, og da blei jeg kjempeglad for at ikke Gil og Tobias var der. Tenk å bli glad for det` a!!

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
17. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag stakk jeg opp i hallen for å se J-16 spille. De tapte dessverre med 1 mål. Da alt i hallen var slutt, kom Gilbert en tur. Ganske gåen etter OD-festen i går. Jeg tørka vekk en tåre på kinnet hans. Han hadde nemlig kjørt moped. Men jeg ble litt lei meg da jeg hørte at han ville hjem pga Lina og Eygunn. Dumme meg fortalte jo om dem.

Jeg gikk tur sammen med Bente, men da var mopeden hans hos Linus, og der var nok Eygunn og Lina også.

Så gikk jeg inn i halv ti-tiden og satte meg og så litt på TV, så gikk jeg opp på rommet mitt og tegna Gilbert fra et bilde i 7. klasse. Dessverre ligner det ikke no særlig enda.

Så i halv ett tida kom Nora og Madelene til meg og ville ha meg med ut. Og jeg sneik meg ut. Nervøs som bare faen (unnskyld uttrykket!) Men det gikk supert, Jeg er ennå ikke oppdaget, og kl. 03.10 var jeg oppe på rommet mitt igjen. Litt spenning er vel alltids tillatt eller hur?

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug 
18. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag har jeg vært og sett én kamp i hallen. Trøgstad-damene mot Harjar H.K. Trøgstad tapte.

Gilbert kom i hallen , men vi prata ikke noe, for vi satt langt fra hverandre. Jeg møtte blikket hans én gang, og smugtitta i blant. Han sa ikke hei når han kom, men så satt også jeg og så ned. Men da han gikk, satt jeg og Lone og Nora sammen og da bøyde han seg litt, løftet foten min og kysset meg på skoen og sa:
-Hadet!
-Jo, eh, hadet´a, sa jeg. Da ble jeg paff. 
-Hvorfor gjorde`n det, spurte Lone, er dere sammen?
-Nei, da hadde han vel ikke kyssa ho på sko`n, sa Nora. 

Silje kom hjem i dag, og jeg har vært litt nede hos hu.

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 

 

 

Følg Askepott-wannabe`en på Facebook

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg