Tomsete lykkerus, faktisk!

 

 

 

Skjønhaug
23. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag er jeg i en tomsete lykkerus.

Dagen begynte bra med at jeg så Gilbert på bussholdeplassen. Dagen gikk, og da jeg kom på klubben var han der allerede… Etter en stund gikk jeg inn på kjøkkenet og satt meg der ved siden av han. Vi prata sammen så lett som ingenting. Vi spilte mye fotballspill mot hverandre idag. Han ble faktisk oppe i steden for å bli med Tobias. Jeg så at han så på meg, flere ganger. Så nærmet slutten på klubben seg, og jeg satt meg, eller stilte meg ved Gilbert for å prate med han. Og han blei sittende en god stund óg.

Jeg fortalte at jeg visste om hva som hadde skjedd hos Linus med han og Eygunn. Han virka en smule brydd. Eygunn hadde tross alt befølt ham opp over lårene og tatt tak i….bjelleklangen hans? Samma det, jeg elsker`n for det jeg. 
Jeg viste`n bildene som jeg tok på karnevalet, og han og Tobias fikk hvert sitt bilde av: Fire små bananer. De skal forresten skifte navn. “Suicide” er det beste synes jeg.

Når vi gikk sto han ved mopeden til Tobias, for han skulle være med Tobias hjem. Det spurte Tobias om inne, om Gil skulle være med`n hjem, og da sa jeg: 
-Nei, Tobias, det orker jeg ikke, det får vi gjøre en annen gang. 
-Ja, ja, du er vel utkjørt nå, sa Tobias.
-Ja, det er jeg.
-Ja? Tobias så rart på meg og lo!

Vel, tilbake til Gilbert. Jeg ga han korken med “Kontakt ønskes” på og sa:
-Have a cork.
Og så gikk jeg. 

Silje sa at etterpå gikk han av mopeden til Tobias , og så sa Tobias:
-Hvor er ho da?

Hva betyr nå det?

Jeg elsker Gilbert.

 

 

 

Følg hun som lager grande scenarioer i hodet sitt på Facebook!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg