Så leker vi katt og mus

 

 

 

Skjønhaug
31. oktober 1992

Kjære Håvard…

I dag sto jeg opp kl.08.00!! På en lørdag. Så, kl. 08.30, gikk jeg ned til Hedda i Ca-Ira og farga håret rødt.

Så har jeg vært sammen Silje.

Også har jeg vært på fest hos Håkon S. Det var faktisk gøy. De som var der var: Line, Lonja, Tanja, Karine, Bente, Nora, meg, Håkon, Jim-Idar, August, Glenn Viggo, Morgan, Arne, Roland, Buggen, Stein, Ronny B, Gunnar og Leif-Otto. Jeg husker ikke flere i alle fall. Leif-Otto hilste deg fra meg, for du var jo hos Dengsta`n.

Vi jentene, minus Karine, ringte til Nils for å høre hvem som var der. Første gangen var det bare Nils og Jon-Arne som var der, andre gangen hadde Gilbert, Alma Beate, Tobias E og Sindre kommet i alle fall.

Da Line spurte om jeg skulle prate med Gilbert, sa jeg nei, og da ho spurte Gilbert: -Skal du prate med Mona, begynte han å prate om noe annet. Slik er livet.
Litt seinere ringte Jon-Arne og prata med Line, og plutselig kom Line inn til meg og spurte hva jeg ville gi for at Gilbert skulle komme til Håkon og strippe. Ikke visste vel jeg hva jeg skulle svare. Jeg skulle ha svart at jeg ikke ville gi noen ting, men tror du jeg gjorde det? Neida! Det var forresten Gilbert som lurte på det.

Mens Line satt og prata hadde Gilbert sagt: -Mona, Mona, Mona i bakgrunnen, ganske sikkert for å erte meg!!!

Men til tross, jeg elsker Gilbert!

Klem Mona B

 

 

Følg tenåringens univers på Facebook

 

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg