Det evige jaget etter gutta!

 

Skjønhaug 
21. november 1992

Kjære Håvard…

I dag var jeg, Else og Ane Marie i Spydeberg på lederskurs. Det var faktisk ganske gøy.
Da vi kom hjem gikk vi en tur opp i hallen, men der var det ikke no` håndball, så vi gikk nedover igjen, og vi sto litt ved Tema 800 for å vente på mora til Else. Da kom Haavar L og Malene og Linda nedover, for dem skulle til Haavar. Jeg gikk hjem, og Else mot klubben.

Ved 8.30 ooops, mener 20.30-tida gikk jeg bort til Nora, så møtte Bente oss ved Gunders, så møtte vi Celine, også gikk vi fire en tur i Åssiden. Der møtte vi først Stein S & co, og etterpå møtte vi Tobias J og Linus. Da hadde Nora, Bente og jeg møtt Gilbert og en hel moped-gjeng først, og når jeg spurte om dem skulle til Haavar, svarte Linus ja og Tobias sa at Gilbert ikke var hjemme. Han trodde sikkert at jeg spurte etter Gil.
Så dro dem nedover til Skjønhaug, og vi kom “diltenes” etter. Men da vi kom ned på Skjønhaug møtte vi Raymond, Leif Pelle L og Nils i bil, og jeg spurte hvem som var hos Haavar, og da sa dem at det ikke var noen der. Det er så typisk når jeg får lov til å være lenge ute, så går alle tidlig inn, eller det er ikke noe å finne på. 


Unna vei, her kommer “jeg”….

 

Jeg elsker Gilbert, og jeg er glad i Tobias.

Klem, Mona!

 

1 kommentar
    1. Høres gøy ut å vandre rundt omkring og møte mennesker man kjenner overalt. Merker at jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det samme! Vanskelig å gå utenfor døren uten å ha en god grunn.
      Denne bloggen var en god idé! Spennende å høre om hvordan livet var for noen tidlig på 90-tallet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg