Enter Sandman

Skjønhaug 4. desember 1992

 

Kjære Håvard…

Idag har det vært en utrolig dag. Skolen var ganske vanlig, med det vil jo si kjedelig. Etter skolen tok jeg en soltime, og så så jeg på Intriger.

Etter en ganske “kjedelig” klubb i dag, gikk jeg, Nora, Bente og Alice Lone en tur. Vi møtte Sondre, Remi og Harald B, som kjørte rundt på moped. Vi stoppa og prata litt og så gikk vi videre. Gjengen, dvs; Tobias, Gilbert, Haavar A, Silje, Elise, Linda og Malene var der, hos Tobias, fra før. Så Sondre kom på mop´en og spurte om vi ville komme inn. Og det ville vi. Men vi skulle ikke ha gjort det.
Jeg kom 3 timer etter jeg skulle hjem, nemlig 0430, ikke 0130!! Og pappa ringte opp og spørte etter meg + at han hadde kjørt rundt i Åsen. 

Så var det selve innholdet denne kvelden. Jeg holdt nesten på å rote med typen til Linda, nemlig Haavar A.
Jeg hadde lagt meg i vannsenga for jeg var så trøtt. Der lå også Sondre, men vi gjorde ingenting asså! Så etter en god stund kom Haavar og, og så sa han:
-Jeg legger meg her jeg, sa`n og slang seg ned ved siden av meg. Vi skulle dele pute, men det ble til at jeg ble liggende på armen hans. 
Han kjærtegna meg litt på skulderen og en gang da jeg så opp, reiste han på hodet óg, så hvis jeg hadde villet kunne jeg ha kysset ham.
Men han er da opptatt!
Etter hvert holdt han ene armen under hodet mitt og oppå skulderen min, og den andre holdt vi i hverandres hender. Så skulle jeg klø ham på ryggen, og da kysset han meg på tommelen.

Jeg har forresten husarrest i morgen. Typisk, for Haavar skal ha fest. Men det er nok det beste ettersom Linda og Haavar er sammen. 

Er glad i Haavar.

Klem Mona

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg